Etsi Myllytonttu

Hei, olen Myllytonttu, lasten ja luonnon ystävä. Asuin ennen isäni ja äitini kanssa Pöyliön myllyllä, mutta nykyään asustelen ja työskentelen Rovaniemen kotiseutumuseolla Pöykkölässä. Elämä museolla on mukavaa, kun täällä on paljon touhua ja nähtävää. Rakastan entisajan maalaistalon elämää, vanhoja rakennuksia, heinäpeltoja ja satumaista luonnonrauhaa. Parhaita kavereitani ovat Iisko-possu ja Kaikutyttö. Olen tavannut myös Metsänhaltijattaren, Metsänpeikon, Metsähiiden, Jättiläisen ja Pakkaspojan, tuttaviani he kaikki.

Kuvitus: Sanni Mustonen

Haluaisin tavata sinut, kun tulet kotiseutumuseolle seikkailemaan lasten museopolulle! Voit löytää minut jostakin museon rakennuksesta. Jos olet oikein tarkkana, saat viestejä myös ystäviltäni. QR-koodeista löydät jalanjälkiäni -  etsi ja seuraa niitä. Ota kuva minusta ja sinusta yhdessä. Näytä kuvaa museolla ja saat pienen palkinnon muistoksi. 

Voit jakaa kuvasi myös sosiaalisessa mediassa! Tägää meidät Instagramissa @rovaniemenkotiseutumuseo ja Facebookissa @rovaniementotto, muista lisäksi käyttää tunnistetta #rovaniemenkotiseutumuseo.