Rovaniemen kotiseutumuseo Kaikukortti-kohteiden verkostoon

4.9.2021

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti. Tämä kortti lisää Rovaniemen kotiseutumuseonkin esteettömyyttä.

Rovaniemen kaupungin kulttuurintuottaja Matti Selin ja Toton puheenjohtaja Esko Oikarinen sekä sihteeri Kerttu Oikarinen allekirjoittivat sopimuksen, jolla Rovaniemen kotiseutumuseo liitettiin Kaikukortti- kohteiden verkostoon. 

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Rovaniemen kaupungin perusturvan palveluissa tai muussa Kaikukorttia jakavassa yksikössä ja yhteisössä.

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin sekä kulttuuri- ja liikuntapaikkoihin, kuten konsertteihin, teattereihin, museoihin, uimahalliin ja kuntosaleihin. Kortilla voit myös hankkia kurssipaikkoja Rovaniemen kansalaisopiston kursseille. Rovaniemen Kaikukortti-kohteiden lisäksi kortilla voi hankkia pääsylippuja myös muiden Kaikukortti-alueiden tarjontaan.

Lisätietoja: https://www.rovaniemi.fi/…/Yleiset…/Kaikukortti


Pöykkölän pirtissä vas. Esko Oikarinen, Kerttu Oikarinen ja Matti Selin. Kuva Kaija Sälevä.