Sadonkorjuumarkkinat ensimmäistä kertaa Kotiseutumuseolla

14.8.2019

Rovaniemellä on järjestetty sadonkorjuumarkkinoita jo yli 30 vuoden ajan.


Rovaniemi-viikon Avoimet ovet ja Sadonkorjuumarkkinat ovat samaan aikaan Rovaniemen kotiseutumuseolla 7.-8.9.2019 klo 10.00-16.00. Avointen ovien teemana on Kotikulmilla.   Lapsille on myös omaa ohjelmaa ja mehutarjoilu.  Molempina päivinä myös esitellään museota.  

Sadonkorjuumarkkinat ovat ainutlaatuisessa Rovaniemen kotiseutumuseon historiallisessa pihapiirissä, Kemijoen rannalla Pöykkölässä. Asiakkaat pääsevät tekemään ostoksia, nauttimaan ympäristöstä ja mukavasta tunnelmasta tarjoilun ja musiikkiesityksen lomassa ohjattuja museokierroksia unohtamatta.

Kotiseutuyhdistys Rovaniemen Totto ry toteuttaa markkinat yhteistyössä Rovaniemen kaupungin Alueellisten palveluiden, sekä muiden sadonkorjuumarkkinoiden järjestelytoimintaan osallistuvien kanssa. Myynnissä on monipuolinen tarjonta lähellä tuotettuja sadonkorjuu- ja kädentaitajien tuotteita. Rovaniemen kylille tarjotaan myös mahdollisuus vaikkapa vapaiden tonttien markkinointiin. Myyntipaikkoja voi vielä kysellä Totto ry:n hankepäällikkö Kristiina Lehtoselta puh. 040 183 9909 , sähköpostillla totto.rovaniemi@gmail.com

Tai klikkaa tätä linkkiä: 

https://forms.gle/svSzcVBhc6wW4iVD7

Rovaniemen kotiseutumuseo kuvastaa yli sata vuotta vanhaa varakasta peräpohjalaista talonpoikaistaloa siihen kuuluvine rakennuksineen. Päärakennus, 40 metriä pitkä puovi ja kaksi aittaa ovat alkuperäisiä Pöykkölän tilaan kuuluneita rakennuksia. Museo avattiin yleisölle 5.7.1959. Vuosien aikana alueelle on siirretty 13 vanhaa hirsirakennusta Rovaniemen alueelta. 

Totto ry toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uusia henkilöitä aktiiviseen joukkoon ja perinteiden äärelle. Kaksipäiväisten sadonkorjuumarkkinoiden toivotaan tuovan runsaasti ostajia läheltä ja kaukaa.