Sadonkorjuumarkkinat 2022

Turvallisesti kotiseudulta käsin

Rovaniemellä  vietetään 9.–11.9.2022 Rovaniemen valtakunnallisia kotiseutupäiviä ja perinteiset Sadonkorjuumarkkinat ovat osa päivien ohjelmaa ja Rovaniemi-viikkoa. Kotiseutupäiville saapuu vierailijoita eri puolilta Suomea. Tämän vuoksi toivommekin saavamme runsaasti paikallisia lähituotteiden myyjiä  Sadonkorjuumarkkinoille tänä vuonna.

Sadonkorjuumarkkinat järjestetään la–su 10.–11.9.2022 klo 10–16 Rovaniemen kotiseutumuseon pihapiirissä.

Myyjille:

Myyntipöydät ovat isossa markkinateltassa, mutta mahdollisuus myyntiin on myös omasta teltasta. Osallistumismaksu peritään paikan päällä ensimmäisen päivän aikana.

  • Myyntipöydän (noin 70 cm x 220 cm) hinta on 80 €/pöytä
  • Oman telttapaikan hinnat ovat (4 m x 4 m) 140 €/pöytä ja (4 m x 6 m) 200 €/pöytä

Myytävien tuotteiden tulee olla elintarvikkeita tai muita sadonkorjuutuotteita  tai paikallisia kädentaitajien tuotteita. Asiakkaiden  pyynnöstä toivomme myyntiin erityisesti viljely- ja luonnontuotteita.  Elintarvikkeiden myyjiä pyydämme huolehtimaan tarvittavat elintarvikeluvat myytäville tuotteilleen.

Sitovat ilmoittautumiset voitte tehdä kirjallisesti  täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen  viimeistään perjantaina 15.8.2022 klo 16:een mennessä. Näin varmistatte oman myyntipaikkanne markkinoilla. Palautusosoite:  sähköpostitse osoitteeseen totto.rovaniemi@gmail.com, otsikkomerkinnäksi Sadonkorjuumarkkinat tai kirjeilmoittautumiset Pöykköläntie 4, 96400 Rovaniemi.

Tapahtumassa noudatamme  Covid19-tilanteen osalta voimassa olevia viranomaisohjeita ja suosituksia.

Tiedusteluihin  vastaa Kotiseutuyhdistys Rovaniemen Totto ry:n palveluvastaava Katja Hack puh.

050 325 2017 tai totto.rovaniemi@gmail.com